В Києві розпочав роботу Всеукраїнський семінар-нарада НОК України

10/12/2014

Сьогодні в українській столиці під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та за участю керівників усіх регіональних осередків організації розпочав роботу щорічний Всеукраїнський семінар-нарада.

В рамках заходу детально обговорюється взаємодія НОК України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік.

Представники олімпійських осередків прозвітують про свою діяльність у 2014 році, поділяться ідеями та пропозиціями щодо покращення ефективності роботи у 2015 році.

Під час семінару-наради також заплановано проведення круглого столу на тему «Співпраця суб’єктів олімпійського руху в сучасних умовах», а також виступи керівників структурних підрозділів виконавчої дирекції НОК.

Відзначимо, що Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який проводиться з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних програм.

Львівську область на цьому форумі представляють Оксана Вацеба – відповідальний секретар НОК України у Львівській області, заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації та Христина Опьола – виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області.

Інші новини

ukУкраїнська