Юні трускавчани зустрілися з видатним українським плавцем Олегом Лісогором

15/06/2015

12 червня 2015 року адміністрацією Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» спільно з НВК «СЗШ № 2 – гімназія» м. Трускавця організовано і проведено зустріч дітей пришкільного відпочинкового табору «Первоцвіт» та вихованців ДЮСК «Спортовець» з видатним спортсменом Олегом Лісогором – українським плавцем, багаторазовим Чемпіоном світу і Європи, екс-рекордсменом світу на дистанції 50 метрів брасом на довгій та короткій воді, учасником Ігор трьох Олімпіад (Сідней, 2000 р.; Афіни, 2004 р.; Пекін, 2008 р.).

У місто Трускавець Олег Лісогор завітав для участі у навчально-тренувальному зборі вихованців дитячої Ліги плавання України м. Києва (президент – Ігор Соснов) під назвою «Ліга із Зіркою», який проводився у 25-метровому плавальному басейні ДЮСК «Спортовець».

Під час зустрічі з трускавецькими дітьми Олег Лісогор, розказав про себе, про те як тренувався та зміг досягти таких високих спортивних результатів, давав настанови та рекомендації щодо занять спортом, щиро відповідав на численні запитання учнів, роздавав автографи та фотографувався з усіма бажаючими. Після завершення зустрічі директор ДЮСК «Спортовець» вручив Олегу Лісогору символічний кубок за вагомий внесок у розвиток українського спорту та популяризацію спортивного плавання у м. Трускавці.

Ігор Гургула, заступник директора ДЮСК «Спортовець»

Інші новини

ukУкраїнська