Визначені переможці конкурсу на грант у 5 000 у.о.

12/11/2015

На початку вересня у санаторному комплексі «Пуща-Озерна» проходив фінал Всеукраїнського проекту #ТиЛідер: Твори! Вивчай! Перемагай!», який проходив за ініціативи Національного олімпійського комітету України за підтримки Програми розвитку ООН та Фундації «Кока-Кола» в рамках міжнародної програми New Word.

Окрім олімпійсько-спортивної складової, кожен з 300 дітей з 25 регіонів країни отримав чудову можливість розкрити свої лідерські якості, навчитись об’єднувати зусилля заради досягнення поставленої мети у збереженні природи та дбайливому ставленні до навколишнього середовища.

Протягом тижня під час теоретичних і практичних занять учасники отримували знання, які їм знадобились, щоб взяти участь у написанні проекту, реалізація якого допоможе вирішити екологічну проблему в школі, районі чи області, де проживають учасники.

Тож всі бажаючі команди, а їх виявилось 18-ть, заповнили і подали на розгляд журі свої проекти. Компетентне журі у складі представників Національного олімпійського комітету України, компанії «Кока-Кола», Програми розвитку ООН та партнерської мережі «Освіта в інтересах сталого розвитку в Україні» визначили переможця.

Всі проекти, які були подані дітьми, заслуговували на те, щоб бути реалізованими, а тому найкращих з них було обрати досить складно, тому члени журі ухвалили рішення, що дві команди стають переможцями конкурсу. Кожна з них отримає по 5 000 у.о. на реалізацію свого екологічного задуму.

Тож оголошуємо ім’я переможців – СЗШ №5 м. Комсомолськ, Полтавської області, яка на ці кошти планує упорядкувати та очистити берегову лінію, й СЗШ №1 м. Баштанка Миколаївської області, де фіналісти встановлять очисний фільтр для школи та фонтанчик для води.

Вже наприкінці листопада команди-переможниці розпочнуть реалізовувати свої проекти.

www.noc-ukr.org

Інші новини

ukУкраїнська