На Львівщині урочисто відкрито унікальний сільський спортивний комплекс

24/11/2015

Недільного дня 22 листопада 2015 року в с. Солонка Пустомитівського району Львівщини відбулося офіційне відкриття нового площинного спортивного комплексу, сформованого з футбольного поля з сучасним штучним покриттям (98 м х 60 м), майданчика тенісних кортів, легкоатлетичного ядра з синтетичними біговими доріжками, роздягалень з усіма вигодами, трибуни для уболівальників.

На спортивне новосілля до численної сільської громади завітали народний депутат України Богдан Дубневич; начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода; голови Пустомитівської райдержадміністрації Володимир Говенко та райради Галина Гичка; депутат обласної ради, начальник Пустомитівського відділу освіти Мирослава Лісна, сільський голова Пасік-Зубрицьких Володимир Керницький, польські партнери солонківчан з гміни Орли Перемишльського повіту на чолі із війтом Богуславом Слабіцким, представники ЗМІ, ветерани спорту та ін.

Приємно, що найкраще спортивне село України (Солонка), яке здобуло минуло року такий титул на всеукраїнських змаганнях, підтримує свій статус й надалі дбає про фізичний розвиток односельців, – підкреслив Юрій Майборода. – Маю за честь сьогодні разом з вами розділити свято урочистого відкриття такого сучасного і потрібного спортивного майданчика. Радію що молоде українське покоління дедалі більше приділяє увагу спорту. І ваше село є конкретним прикладом.

На завершення урочистостей Солонківський сільський голова Віталій Ткачук разом з іншими гостями свята вручили грамоти й подяки усім, хто долучився до будівництва цього унікального спортивного комплексу.

Інші новини

ukУкраїнська