Вероніці Марченко вручили посвідчення Заслуженого Майстра спорту України

19/04/2017

19 квітня під час урочистої церемонії нагородження найкращого спортсмена місяця, що її традиційно проводить відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області, лауреатка березня 2017 р. Вероніка Марченко отримала посвідчення Заслуженого Майстра спорту України.

Це найвище визнання досягнень серед спортсменів України видатну львівську спортсменку надали після її звитяги на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, яка проходила 8-12 березня у французькому місті Віттель. Марченко перемогла в індивідуальному турнірі та у складі жіночої збірної України виборола «бронзу» у командних змаганнях.

Посвідчення Заслуженого Майстра спорту України Вероніці вручив Голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Звання Заслуженого Майстра спорту в Україні надають лише найвидатнішим спортсменам. І те, що Марченко тепер є ЗМС, — це однозначно справедливо. Нагадаю, що Вероніка була однією із трьох номінанток на почесний титул «Герой Спортивного року-2016» у категорії «Найкраща спортсменка України». Цей конкурс щорічно проводить Національний Олімпійський Комітет України. Вероніку номінували на цей «Спортивний Оскар» України за перемоги в індивідуальному та командному турнірі на минулорічному Чемпіонаті Європи зі стрільби з лука. Вона – одна із найсильніших лучниць у світі та одна із найсильніших спортсменок нашої держави. І у її спортивній кар’єрі попереду ще не одна перемога на змаганнях найвищого світового рівня», — вважає голова відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області Юрій Турянський.




Інші новини

ukУкраїнська