Львівський клуб «Барком-Кажани» втретє здобув Кубок України з волейболу

14/02/2019

Сьогодні ввечері, 14 лютого,  у Львові, у палаці спорту «Галичина», відбувся фінальний матч Кубка України-2019 з волейболу серед чоловічих команд, у якому львівський «Барком-Кажани» у трьох сетах обіграв «Серце Поділля» – 3:0. Для «кажанів» цей трофей став третім в історії клубу.

Серед почесних гостей та палких вболівальників «Кажанів» були присутні: президент Федерації волейболу України Михайло Мельник, голова відділення НОК України у Львівській області, член НОК України Юрій Турянський, начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, голова Федерації волейболу Львівської області Володимир Левків та ін.

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородив та привітав «Барком-Кажани» з перемогою:

«Минулого року волейбольний клуб «Барком-Кажани» показав максимальний результат: вперше став чемпіоном України серед чоловічих команд у Суперлізі та здобув Кубок та Суперкубок України. Також у 2018 році «Барком-Кажани» брав участь  у престижному Єврокубку – Кубку Європейської конфедерації волейболу. І вже на початку цього року ми отримали новий, можна сказати, сенсаційний результат – збірна України з волейболу, у складі якої грають й волейболісти «Кажанів», вийшла до фінальної частини Євро – вперше з 2005 року! Українські волейболісти пройшли відбірковий турнір 2018/2019 до чемпіонату Європи без жодної поразки. Показовим є й той факт, що тренером збірної України є наставник «Кажанів» –  Угіс Крастіньш.

 У цьому сезоні «Кажани» теж демонструють чудовий результат – у чемпіонаті України, після 12-ти турів, саме вони очолюють турнірну таблицю. І, як бачимо,  у Кубку України вкотре підтвердили реноме лідера! У півфіналі «Кажани» здолали “Політехнік-Одесу”, а у фіналі – «Серце Поділля». Взагалі боротьба за Кубок України-2019 вийшла по-справжньому чоловічою, цікавою й безкомпромісною. Дякую усім командам! І молодці наші «Кажани»! Залишили Кубок вдома, адже минулого сезону саме «Кажани-Барком» вибороли цей почесний трофей».

На 2-му місці у Кубку України відповідно “Серце Поділля”- Вінниця; на 3-му  – “МХП-Вінниця”; на 4-му – “Політехнік-Одеса.

Інші новини

ukУкраїнська