Юлія Ткач здобула “бронзу” на Міжнародному турнірі Matteo Pellicone 2020 в Італії: у “бронзовому фіналі” перемогла свою головну конкурентку

16/01/2020

З 15 до 18 січня на килимах Олімпійського центру Matteo Pellicone в Римі (Італія) відбувається перший цього року Міжнародний рейтинговий турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби. Сьогодні у турнірі з жіночої боротьби в “бронзовому фіналі” відбулася надпринципова сутичка, яка мала визначити лідера у ваговій категорії до 62 кг. Зустрілися досвідчена львів’янка Юлія Ткач і молода борчиня з Київщини Ірина Коляденко. В підсумку досвід взяв гору і Юлія Ткач здобула вольову перемогу з рахунком 3:1, поступаючись після першого періоду 0:1.

В одному з інтерв’ю перед турніром Matteo Pellicone головний тренер національної збірної України з жіночої боротьби Володимир Євонов зазначив, що саме на цьому турнірі в олімпійській вазі до 62 кг визначиться спортсменка, яка з 8 до 17 лютого візьме участь у чемпіонаті Європи. “Там (на Matteo Pellicone) подивимося по їх стану – хто буде краще, того і повеземо на чемпіонат Європи”, – казав він. Тож Юлію можна привітати не тільки із здобуттям бронзової медалі серйозного турніру, але й, вочевидь, і з виграшем принципового суперництва у своєї головної конкурентки на внутрішній арені.

Щодо турніру в Римі, то на шляху до очної зустрічі обидвох українок зупиняла Любов Овчарова з РФ.

Окрім Юлії Ткач, сьогодні у вазі до 68 кг змагалася ще одна титулована львівська борчиня Алла Черкасова. До медального заліку Алла не добралася, програвши канадській суперниці у втішній сутичці за вихід до “бронзового фіналу”.

Львівщину на цьому турнірі також представляють: Олексій Доманицький (до 86 кг), Оксана Лівач (до 50 кг), Соломія Винник (до 55 кг), Ангеліна Лисак (до 59 кг) і Оксана Кухта (до 65 кг).

Інші новини

ukУкраїнська