Сергій Бубка відзначив представників Львівщини – лауреатів конкурсу НОК України серед спортивних журналістів і фотографів

16/02/2021

16 лютого 2021 року за участі президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона України Сергія Бубки, відбулася електронна церемонія нагородження лауреатів ювілейного XХ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та XІV Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії. Зважаючи на умови карантину, традиційна зустріч відбулася у форматі відеоконференції, тож до привітань лауреатів конкурсу приєднались члени Комісії НОК України «Преса та комунікації» на чолі з її головою Олегом Волковим та представники регіональних олімпійських осередків.

«2020 рік був непростим для всіх нас у всіх сферах життя, але ми з оптимізмом дивимося у майбутнє, адже попереду нас чекає велика подія – Олімпійські ігри, які неодмінно стануть світлом в кінці темного тунелю після цього важкого періоду для людства. Віримо, що Олімпійські ігри подарують приємні миті радості та гордості за наших спортсменів і в олімпійському Токіо, і в олімпійському Пекіні», – наголосив Сергій Бубка.

«Ніхто не знає зараз, яким буде пост-коронавірусний світ, але неодмінно він потребуватиме спорту. І у цей непростий час засоби масової інформації, як ніколи, відіграють особливу роль в розвитку спорту та популяризації олімпійського руху. Ми чудово розуміємо, що успішна реалізація усіх наших проектів та досягнення успіхів неможлива без вашої підтримки. Тому ми дуже вдячні й глибоко цінуємо вашу роботу», – підкреслив президент НОК, висловивши також вдячність на адресу членів Комісії НОК «Преса та комунікації».

Сергій Бубка подякував кожному учаснику конкурсів за професіоналізм, відданість улюбленій справі та популяризацію олімпійських цінностей. Він зауважив, що усі подарунки для наших переможців будуть надіслані в олімпійські осередки й вручені під час олімпійських заходів в регіонах.

Як завжди, компетентне і професійне журі провело велику роботу, щоб дійсно найдостойніші отримали високі нагороди в кожній з номінацій.

Відзначимо, на обидва конкурси надійшла велика кількість робіт. Понад 500 матеріалів від 54 учасників з 14 регіонів країни, а найбільшу активність проявили представники Вінницької області – 10 учасників, Дніпропетровської – 7 учасників та Львівської області – 5 учасників. Великою кількістю учасників відзначився 14-й фотоконкурс – 17 регіонів України представляли 128 фотографів, а це понад 600 світлин. Найбільшу кількість робіт надіслали 58 представників Хмельницької області.

Заслужені відзнаки лауреатів конкурсів здобули представники 13 областей. А найбільшу кількість нагород незабаром поштовим відправленням отримають представники Києва, Львівщини та Вінниччини.

Представники Львівщини – лауреати ХХ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська»

Найкращі спортивні журналісти:
Наталія Васьо («PLAY-PRO», м.Львів)

Найкраща циклічна спортивна радіопрограма:
«Сила спорту» (журналіст Станіслав Безушко) (Радіо Перше, м. Львів),

Дебют в спортивній журналістиці (відзнака імені відомого спортивного журналіста Олександра Мащенка):
Ірина Мартин (PLAY-PRO м. Львів).

Найкращий журнал року:
PLAY-PRO ( м.Львів)

Представники Львівщини – лауреати ХІV Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії

Номінація «Фотографи-професіонали»
2 місце – Володимир Якимчук (Львівська область).

Інші новини

ukУкраїнська