Спортивне свято відбулося у дитячому будинку „Рідний дім” на Золочівщині

25/12/2013

Цими днями у дитячому будинку „Рідний дім” села Сасів Золочівського району Львівщини відбулося спортивне свято в рамках спортивно-масових заходів „Ти зможеш, якщо зміг я” серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів з нагоди зимових свят.

Захід проведено Львівським центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, працівниками дитячого будинку за активної підтримки відділення НОК України у Львівській області та відділу молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації.

З наступаючими новорічними та різдвяними святами присутніх привітали директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Вадим Климович та начальник відділу молоді та спорту управління з питань освіти, молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації Ольга Климук.

До спортивної частини заходу долучилися 28 вихованців „Рідного дому”. Діти виконували вправи на силу, гнучкість та спритність, взяли участь у різноманітних естафетах та перетягуванні канату. Активну роль у проведенні свята відіграли директор дитячого будинку Банах О.О., вчитель фізичного виховання Репа Т.В., директор Сасівської ЗОШ Козачинський Б.М.

Маленькі спортсмени отримали пам’ятні грамоти, медалі, кубки, спортивні м’ячі від Львівського обласного центру „Спорт для всіх” та відділення НОК відділення НОК України у Львівській області, а також смачні і корисні йогурти „Растишка” від фірми DANONE.

Інші новини

ukУкраїнська