НОК та компанія «Інфопульс» розробили мобільний додаток OlympicUA

28/07/2016

Національний олімпійський комітет України спільно з компанією «Інфопульс» розробили та запускають мобільний додаток OlympicUA для мобільних платформ Android та IOC.

Цей додаток дає чудову можливість спортивним шанувальникам дізнаватися найоперативніші олімпійські новини, зокрема і про перебування українських спортсменів на Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро та завжди бути в курсі олімпійського життя України.

Кожен, хто завантажить OlympicUA зможе отримувати гарячі новини та фото з олімпійського Ріо, миттєві Push-нотифікації про перемоги, розклад змагань, усю інформацію про українську збірну, ексклюзивний відео-контент та брати участь у безкоштовній лотереї.

Нагадаємо, офіційні хештегі Олімпійської збірної України: #UwinRio, #UkrNOC, #UkrOlympicTeam.

Додатково:

Із представництвами у 8 країнах Європи та Близького Сходу, «Інфопульс» є однією з найбільших IT компаній в Україні. Надаючи довершені послуги з розробки ПЗ, управління інфраструктурою та інформаційної безпеки, Інфопульс завоював репутацію надійного постачальника комплексних послуг для великих корпорацій та представників малого та середнього бізнесу по всьому світі.

Компанія «Інфопульс» була заснована понад 25 років тому та невпинно зростала протягом останніх десяти років. Станом на 2016 р., маючи команду понад 1 300 висококласних ІТ-спеціалістів, Інфопульс постійно займає провідні позиції в рейтингу Найкращий роботодавець.

В основі бізнесу компанії лежить гасло – «Створення вартості, забезпечення досконалості!

Інші новини

ukУкраїнська