Стипендіат відділення НОК України львів’янка Галина Куречко зустрілася з неповнолітніми центру пробації

02/09/2016

Цими днями стипендіат відділення НОК України у Львівській області, учасниця І зимових Юнацьких Олімпійських ігор (Австрія), львівська санкарка Галина Куречко зустрілася з неповнолітніми центру пробації. «Разом до перемог!» – під таким гаслом відбулося таке спілкування. Галина Куречко поділилася особистими враженнями від спортивної кар’єри, розповіла цікаві моменти з історії Олімпійських ігор. При цьому відбулася цікава дискусія за темою: “Значення спорту в житті молодого покоління”.

Варто зауважити, що центр пробації для неповнолітніх розпочав свою роботу 20 квітня цього року за фінансової підтримки Уряду Канади в рамках проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх».

До співпраці з цим соціально важливим центром долучилося й відділення НОК України у Львівській області.

У діяльності Центру зокрема передбачено:

• проведення реабілітаційної роботи з неповнолітніми щодо скоєння ними повторного правопорушення;

• забезпечення соціального супроводу сімей, в яких проживають неповнолітні особи, засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі або звільнені від відбування покарання з випробуванням;

• розробка та впровадження програм і навчальних тренінгів, спрямованих на задоволення потреб неповнолітніх осіб.

Центр покликаний допомогти кожній неповнолітній особі, яка перебуває на обліку в КВІ, виявити її індивідуальні характеристики, особливості, погляди та переконання. Очевидно, що саме такий підхід допоможе підлітку повернутися до повноцінного суспільного життя.

Інші новини

ukУкраїнська