Львівщина приймає традиційний Всеукраїнський турнір з фехтування «Галицька осінь – 2016»

12/09/2016

15 вересня ц.р. в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту та заходів «Олімпійського тижня» у місті Львові розпочнеться традиційний Всеукраїнський турнір з фехтування «Галицька осінь», присвячений пам’яті майстра спорту Володимира Козицького.

Організаторами змагань виступають управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області та федерація фехтування Львівської області. Головний суддя змагань: суддя національної категорії Анатолій Хмелевський (м. Львів).

На турнірі очікується участь близько 150 молодих фехтувальників України (категорія «Кадети»), для яких ці змагання є одним з етапів відбору до національної збірної команди України.

Попередню згоду на участь у цих традиційних представницьких змаганнях подали команди Києва, Київської, Миколаївської, Закарпатської, Харківської, Донецької, Тернопільської, Дніпровської, Хмельницької та Львівської областей.

Змагання відбудуться в манежі Львівського державного університету фізичної культури (Львів, вул. Черемшини, 17).

Програма змагань:

15 вересня (середа)

10:00 год. – змагання серед юнаків 2000 р.н. та молодших, шпага;

11:30 год. – урочиста церемонія відкриття змагань;

12:00 год. – змагання серед дівчат 2000 р.н та молодших, шпага.

Інформаційна довідка:

Володимир Петрович Козицький (1934-1999) – багаторазовий переможець змагань національного, всесоюзного та міжнародного рівнів, який чимало зробив для розвитку та популяризації фехтування на Львівщині.

Новаторський підхід до питань підготовки спортсменів дозволив йому розробити та запровадити в практику авторські методики тренувань, які сприяли високим результатам львівських фехтувальників на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських Іграх.

Традиційно восени у Львові зустрічаються спортсмени, тренери, представники команд, ветерани фехтування для вшанування пам’яті свого колеги, обмінюються спогадами, передають свій досвід молодому поколінню фехтувальників.

Олег Кисіль, управління фізичної культури та спорту ЛОДА

Інші новини

ukУкраїнська