У Львові завершились міжнародні змагання з водного поло

26/09/2016

25 вересня, у Львові, на водному майданчику відкритого басейну СКА відбувся фінал змагань «Кубка Львова»-2016 з водного поло. Господарі змагань львівське ватерпольне “Динамо” не зуміло тріумфувати , тож Кубок Львова поїхав до Харкова. У фінальному матчі харьків’яни виграли у львівського «Динамо» з рахунком 7-8. Бронзовим призером турніру став польський “Лодзь”, який переграв кишинівський “Дельфін”.
Переможців, учасників змагань та усіх присутніх на закритті «Кубка Львова»-2016 привітав Голова львівського обласного відділення НОК України, Член НОК України Юрій Турянський. «Дорогі ватерполісти, нехай рівень вашої майстерності буде настільки великим, щоб Україна була представлена у цьому виді спорту на наступних Олімпійських іграх»,- побажав Юрій Турянський під час офіційного закриття міжнародних змагань з водного поло у Львові.
Крім того, за активне сприяння розвитку водного поло та популяризацію олімпійського руху на Львівщині Юрій Турянський від Львівського обласного відділення Національного олімпійського комітету України вручив подяки – Президенту Львівської міської федерації водного поло – І. Зінкевичу, Президенту ВК “Динамо” ( Львів) – О. Свіщову, Президенту обласної федерації водного поло – М. Смірнову та багаторічному гравцю ВК “Динамо” -В. Момоту.

Інші новини

ukУкраїнська