Нова група дітей родин учасників АТО побувала на спортивній армійській базі

30/11/2016

Триває третій тиждень навчально-пізнавальних спортивних заходів для дітей родин учасників АТО, що відбуваються на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оброни України у місті Львові (вул. Клепарівська, 39-а).

Зокрема, 29 листопада ц.р. армійську базу відвідали 56 дітей з родин учасників АТО з міст Моршина, Нового Роздолу та Миколаївського і Стрийського районів. Діти, у супроводі майстра спорту міжнародного класу Сергія Байталюка ознайомилися з інфраструктурою бази олімпійської підготовки, а разом з провідними лучниками Львівщини усі бажаючі мали унікальну можливість вистрілити з навчального луку. Також діти відвідали спортивний тир для пневматичної стрільби, де з цікавістю спостерігали за роботою установок для мішеней і за тренуваннями спортсменів.

На завершення зустрічі діти одержали подарунки – печиво, сік, кольорові олівці та блокноти, за сприяння відділення НОК України у Львівській області, фундації Юрія Турянського «Почни з себе» та проекту ″Мій тато захищає Україну″.

Інші новини

ukУкраїнська