Юлія Ткач – бронзова призерки чемпіонату Європи з боротьби 2017 року!

03/05/2017

На чемпіонаті Європи з видів боротьби (вільна, жіноча, греко-римська), який цими днями триває в сербському місті Новий Сад, 2 травня визначилися найсильніші борчині у вагових категоріях до 48 кг і до 63 кг.

Титулована представниця львівської школи боротьби, чемпіонка світу та Європи- Юлія Ткач, завдяки блискучій технічній підготовленості не залишила жодних шансів своїм візаві на шляху до п’єдесталу, виборовши бронзову нагороду континентального чемпіонату у ваговій категорії до 63 кг.

Юлія Ткач у першій сутичці перемогла на туше бронзову призерку Європейських Ігор Вероніку Іванову з Білорусі. Відтак трішки (6:4) поступилася володарці двох срібних медалей чемпіонату Європи і двічі віце-чемпіонці світу Ясмін Тайбе з Болгарії. Отримавши шанс навтішні поєдинки Юлія «всуху» 10:0 перемогла чемпіонку Європи U 23 та бронзову призерку дорослої континентальної першості туркеню Бусе Тосун. А вже у бронзовому фіналі Ю.Ткач перемогла призерку чемпіонату Європи 2016 року, росіянку Інну Тражукову і здобула для скарбнички національної збірної команди України другу медаль!




Інші новини

ukУкраїнська