Презентовано талісман зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019

22/11/2017

У лютому 2019 році Сараєво і Східне Сараєво будуть господарями XIV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Цей старт є найпрестижнішими змаганнями континентального рівня для юних атлетів віком від 14 до 18 років, які вестимуть боротьбу у 7 видах спорту: гірськолижний спорт, біатлон, лижні гонки, фігурне катання, хокей, шорт-трек та сноубординг.

Днями Координаційна комісія Європейських Олімпійських Комітетів (ЄОК) відвідала столиці XIV ЄЮОФ, щоб перевірити стан підготовки до змагань. Члени Комісії відмітили, що досягнутий значний прогрес за всіма напрямками. Вже затверджені плани Олімпійського селища, де розмістяться атлети, а також офіційні особи під час Фестивалю. Помітні позитивні зрушення і щодо спортивної інфраструктури. На січень-березень 2018-го вже заплановані деякі тестові заходи.

Під час візиту інспекторам від ЄОК був презентований і талісман змагань Groodvy – снігова куля. Саме він зустрічатиме найкращих юних спортсменів Європи у 2019-му році.

Наприкінці грудня всі 50 Національних олімпійських комітетів континенту отримають відповідне запрошення для участі у XIV зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі.

http://noc-ukr.org/news/15677/

Інші новини

ukУкраїнська