Юрій Турянський нагородить кращого спортсмена Львівщини у жовтні

22/11/2017

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородить кращого спортсмена Львівщини у жовтні Павла Коростильова та його тренера Сергія Коростильова.

Урочиста церемонія нагородження відбудеться у четвер, 23 листопада, у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Початок заходу о 15:00. Урочиста церемонія нагородження також  відбудеться за участю керівництва Львівської обласної державної адміністрації, першого заступника Міністра молоді та спорту України Ігоря Гоцула, відділення НОК України у Львівській області та спортивної громадськості Львівщини.

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного жовтня члена національної збірної команди України з кульової стрільби двадцятилітнього львів’янина Павла Коростильова.

Це почесне звання, вже вдруге цьогоріч, талановитий й уже надзвичайно титулований спортсмен отримав завдяки успішному виступі у фіналі Кубка світу 2017 року. Зокрема 23-30 жовтня у м. Нью-Делі (Індія) тривав фінал Кубку світу зі стрільби кульової серед кращих світових майстрів кульової стрільби – тільки по 8 спортсменів у змагальній вправі за підсумками усіх етапів Кубку світу.

Відтак срібним призером цього престижного світового форуму в складі збірної команди України став львівський спортсмен, студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури, військовослужбовець Збройних сил України Павло Коростильов, в активі якого не лише срібна нагорода фіналу Кубку світу у стрільбі з пневматичного пістолета, а ще й новий рекорд світу та Європи серед юніорів. Павло виборов Кришталеву земну кулю у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів.

 

Інші новини

ukУкраїнська