Розпочинаються комплексні спортивні Ігри Львівщини-2018

10/01/2018

Затверджено положення про проведення у 2018 році обласних комплексних спортивних змагань Львівщини за програмою: ХХVІІ спортивних Ігор Львівщини, ХІ обласних ігор ветеранів спорту та ІV змагань серед людей з інвалідністю.

Ці традиційні комплексні спортивні змагання організовуються управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації за підтримки Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Львівського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт»; обласної Асоціації ветеранів спорту, відділення НОК України у Львівській області, обласних федерацій з видів спорту й передбачатимуть змагання з лижних перегонів; плавання, армспорту, легкоатлетичного кросу, гирьового спорту, волейболу, баскетболу, баскетболу 3х3; бадмінтону,настільного тенісу, пляжного волейболу, міні-футболу, шашок, шахів, оздоровчого туризму,а також змагання спортивних родин “Мама, тато і я – спортивна сім’я» за відповідним графіком.

В обласних фіналах змагатимуться збірні команди адміністративних районів області, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад області та команда–переможець міських змагань міста Львова. Учасники змагань розподіляються трьома групами:

– Дорослі: спортсмени віком від 18 років і старші (2000 р.н. та старші);

– Ветерани спорту: віком від40 років і старші (1978 р.н. та старші), за винятком змагань серед спортивних сімей;

– Спортсмени з інвалідністю за нозологіями: з вадами зору, слуху (обов’язково аудіограма) і ураження опорно-рухового апарату. Вік учасників змагань серед людей з інвалідністю – до 50років, без вікових обмежень – учасники з шахів, шашок.

Варто зауважити, що змагання за програмою обласних Ігор є одними з наймасовіших в області, організовуються як видовищні спортивно-масові свята з окремою культурною програмою.

Положення тут

Інші новини

ukУкраїнська