Команда Жидачівського НВК – переможець районних змагань “Олімпійське лелеченя”

19/03/2018

В спортивному залі Жидачівської гімназії ім. О. Партицького відбулися районні фінальні змагання ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» 
Цей захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософії, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом і адаптувати до здорового способу життя.
У фінальних змаганнях прийняли участь учні Жидачівського НВК, Жидачівської гімназії ім. О. Партицького, Жидачівської ЗОШ №2 та Бережницької ЗОШ. Програма змагань складалась з чотирьох естафет (біг з ракеткою і тенісним м’ячем, садіння картоплі, перенос баскетбольного м’яча, ведення баскетбольного та футбольного м’ячів), стрибки в довжину з місця, кидки баскетбольного м’яча в кільце, олімпійської вікторини. За результатами змагань команди розмістилися в такому порядку: Жидачівський НВК, Жидачівська гімназія ім. О. Партицького, Жидачівська ЗОШ №2 та Бережницька ЗОШ. Переможці та призери змагань нагороджені кубком, медалями від відділу культури, туризму і спорту Жидачівської РДА.

Інші новини

ukУкраїнська