Віра Передерій та Дмитро Мицак поділяться волонтерським досвідом з магістрами спорту ЛДУФК

03/04/2018

Відомі львівські олімпійці Віра Передерій та Дмитро Мицак поділяться волонтерським досвідом з магістрами спорту Львівського державного університету фізичної культури. Модуль на тему «волонтерство» відбудеться у середу, 4 квітня, у приміщенні ЛДУФК (вул. Костюшка, 11, аудиторія 317, 11:00). Захід відбудеться в рамках проекту НОК України у Львівській області OlympicLab.

Модераторами заходу будуть Віра Передерій та Дмитро Мицак. Віра – майстер спорту міжнародного класу з художної гімнастики України, фіналістка Ігор ХХІХ Олімпіади 2008 року в Пекіні, Молодий посол України на ІІ зимових ЮОІ 2016 року в Ліллехаммері, член Комісії з олімпійської освіти Міжнародного олімпійського комітету, головний спеціаліст Управління олімпійського руху НОК України, а Дмитро – член Комісії атлетів НОК України, учасник І зимових ЮОІ та ХХІІ зимових Олімпійських ігор у Сочі 2014 року.

Серед учасників модулю «волонтерство» будуть 20 магістрів спорту ЛДУФК, ректор ЛДУФК Євген Приступа та  Маркіян Стефанишин – волонтер «Євро 2012» та ХХІІ зимових Олімпійських ігор у Сочі (2014 р.).

Інші новини

ukУкраїнська