Команда школярів Волицького НВК візьме участь в обласному фіналі “Олімпійське лелеченя”

20/04/2018

19 квітня, на базі Мостиської ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів, під егідою Національного олімпійського комітету України у львівській області відбувся районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

Захід проведено за сприяння райдержадміністрації. Основна мета – пропаганда здорового способу життя, залучення школярів до занять фізичною культурою, поширення ідеї олімпізму – свята миру і дружби, гармонії духа і тіла, величі благородства та справедливості.

У змаганнях взяли участь 8 команд – переможців І етапу міжшкільних змагань району та ОТГ. Програма заходу включала у себе три складові: стрибки з місця, комбінована естафета, спортивна вікторина на олімпійську тематику.

Із спортивним святом привітав учасників змагань головний спеціаліст з питань молоді та спорту районної державної адміністрації Віталій Калита, побажав олімпійцям успішних стартів та переможних фінішів у цих змаганнях та спортивного зростання в майбутньому.

Переможцями заходу стали команда ОТГ – юні олімпійці із Волицького НВК (керівник Витрикуш І.В.), друге місця зайняла команда Вовчищовицького НВК (керівник Марко В.І.), третє – команда Малнівського НВК (керівник Черкавський І.М.), четверте – Чернівське НВК (керівник Федак В.І.) та команда Старявської ЗОШ (керівник Федевич І.Д.), п’яте місце – Зав’язанцівське НВК (керівник Надибський Р.І.), шосте та сьоме місця зайняли команди Мишлятицького НВК (керівник Іванович Ю.І.) та команда Золотковицької ЗОШ (керівник Кузьо Г.Я.) відповідно.

Команди-призери були нагороджені медалями та грамотами від районної державної адміністрації.

Мостиська районна державна адміністрація висловлює подяку дирекції та вчителям фізичного виховання Мостиської ЗОШ №2 за надання спортивного залу та спортивного інвентаря.

Інші новини

ukУкраїнська