Міська рада затвердила програму з надання фінансової підтримки відділенню НОК України у Львівській області

20/04/2018

Львівська міська рада співфінансуватиме заходи відділення НОК України у Львівській області. Про це в інтерв’ю Гал-інфо повідомив начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін.

«На сесії 19 квітня затвердили програму щодо проведення спортивних заходів з метою популяризації олімпійських видів спорту. Ця програма передбачає співфінансування заходів «Відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області» протягом 2018 року з метою підтримки видатних спортсменів та тренерів, виховання дітей та молоді на гуманних цінностях олімпійського руху, пропагування здорового способу життя та з метою привернення уваги мешканців міста Львова до розвитку та занять спортом з метою проведення заходів у Львові на високому організаційному рівні.

НОК Львівщини проводить яскраві заходи в плані популяризації олімпійських видів спорту. Мені, як представнику олімпійського виду спорту, імпонує стратегія роботи львівського відділення НОК. Їх готовий підтримувати, адже вони по-справжньому на це заслуговують. Наші олімпійці – це наше обличчя, тому, думаю, наша співпраця і фінансова підтримка набере більших масштабів уже не так цього року, як наступного», – сказав Антон Нікулін.

 

Інші новини

ukУкраїнська