Міжнародний фестиваль баскетболу «Львів – дітям» визначив переможців

04/06/2018

Впродовж трьох днів, а саме з 1 по 3 червня, у змаганнях, що відбувалися в приміщенні ОДЮСШ, між собою виявляли сильнішого команди з України та Польщі. Окрім господарів змагань, участь взяли БК «Говерла» (Івано-Франківськ) та дві команди з Перемишля «Niedzwiadki Hensfort». Престижний міжнародний фестиваль «Львів – дітям» також подарував його учасникам багато конкурсів та естафет, де юні баскетболісти могли показати усі свої навички.

Одразу в трьох команд після усіх зіграних матчів було по 5 набраних очок, а тому переможця довелося визначати за різницею м’ячів. Перше та друге місце здобули гості з Польщі, третіми стали баскетболісти БК «Говерла», а господарі були змушені задовольнитися лише четвертим місцем.

У складі кожної команди визначили найкращих гравців. Ними стали Ілля Нестеренко (ОДЮСШ м.Львів), Шимон Полняк («NF-1»), Бруно Галіцкі («NF-2») та Олександр Орєхов («Говерла»). Мак Константинополь, Давід Валчієвскі та Домінік Яблонскі з Польщі, Павло Васильків з Івано-Франківська та Володимир Дзюник зі Львова склали п’ятірку найкращих гравців. MVP турніру визнали поляка Матеуша Барщака.

Участь у церемонії нагородження взяли президент міської федерації баскетболу Дмитро Крамар та почесний президент обласної федерації баскетболу Роман Іванців.

«Цей турнір дав змогу переглянути на що здатна наша команда хлопців 2007-2008 року народження у матчах проти хороших суперників, – каже Дмитро Крамар, президент львівської міської федерації баскетболу. – На чимало запитань ми отримали відповіді і для нас це дуже важливо. Плануємо, що наступного року ця команда візьме участь у чемпіонаті ВЮБЛ, проте ми прекрасно розуміємо, що роботи з цими хлопцями ще дуже багато. Радує те, що турнір у Львові продемонстрував, що це саме ті хлопці, з якими можна працювати і покращувати рівень їхньої гри».

Інші новини

ukУкраїнська