Сергій Бубка відкриє олімпійський день у Львові

20/06/2018

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка відкриє олімпійський день у Львові. Урочисті заходи з нагоди свята у суботу, 23 червня, розпочнуться о 10:30 на площі перед львівською оперою.

«Олімпійський день проводиться щороку майже в 200 країнах світу і присвячується дню створення Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року), – каже голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський. –  Всесвітній Олімпійський день – це справжнє свято спорту, яке об’єднує людей незалежно від віку, статі, політичних, релігійних уподобань та фізичних можливостей. Це свято людей з активною життєвою позицією. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до святкування, познайомитись та поспілкуватись з зірками спорту Львівщини та взяти участь у майстер класах з різних видів спорту».

У програмі святкування – зустріч та знайомства з титулованими олімпійцями Львівщини, зарядка з олімпійцем, символічний забіг на 500 метрів для усіх бажаючих, виставка олімпійської літератури, показові виступи та майстер-класи з таких видів спорту: велотріал, важка атлетика, карате, футбол, настільний теніс, скелелазання, бокс, бадмінтон, дзюдо, тхеквондо, баскетбол, художня гімнастика та лижний спорт. Також за інціативи відділення НОК України у Львівській області відбудеться розіграш подарунків серед усіх присутніх на святкуванні міжнародного олімпійського дня.

Інші новини

ukУкраїнська