Триває висунення шкільних експозицій для участі у Всеукраїнському конкурсі-огляді з історії олімпійського руху

16/07/2018

Всеукраїнський конкурс-огляд з історії олімпійського руху проводиться Національним олімпійським комітетом України, Олімпійською академією України та науково-методичним журналом «Фізичне виховання в рідній школі» Державного інформаційно-видавничого підприємства видавництво «Педагогічна преса» за сприяння Міністерства освіти і науки України серед загальноосвітніх середніх та спеціалізованих навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ) різних форм власності.

Конкурс проводиться з метою розвитку музеїв, кабінетів, експозицій історії та сучасності олімпійського та спортивного руху у загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ), популяризації їх діяльності серед дітей та підлітків з популяризації олімпійського руху та поширення ідей олімпізму в Україні, виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.

Учасником Конкурсу може стати загальноосвітній середній та/або спеціалізований навчальний заклад (школа, ліцей, гімназія, училище) будь-якої форми власності.

Конкурс проводиться у трьох номінаціях:

І номінація – музеї олімпійського та спортивного руху;

ІІ номінація – кабінети олімпійської освіти;

ІІІ номінація – олімпійські експозиції (стенди, куточки тощо).

Для участі в конкурсі відділення НОК України у Львівській області до 1 вересня поточного року надсилає матеріали в НОК України.

Матеріали повинні містити розгорнуту довідку про музей, кабінет, експозицію і його фонди з описом тематичних експозицій та додатком фото- та відеоматеріалів, CD або DVD дисків, які всебічно розкривають його діяльність. Довідка друкується на папері А4 шрифтом TimesNewRoman, шрифт 14, з одинарним міжстроковим інтервалом. Обсяг довідки до 15 сторінок. Фотоматеріали надаються у фотоальбомі не більше 40 файлів, відеоматеріали CD або DVD диски тривалістю не більше 60 хв.

За додатковою інформацією та довідками звертатися до Оксани Вацеби за тел. (032) 238-48-82; 067-73-12-263.

Інші новини

ukУкраїнська