Спортивне свято за програмою всеукраїнської акції “Олімпійське літо” відбулося в дитячому таборі «Росинка» на Львівщині

17/08/2018

15 серпня ц.р. в Жовківському районному дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка», що в селі Зіболки на Львівщині, традиційно відбулося захоплююче дитяче спортивне свято за програмою всеукраїнської акції «Олімпійське літо-2018». Захід проведено відділенням Національного олімпійського комітету України у Львівській області спільно із Львівським обласним центром «Спорт для всіх» та активної підтримки керівництва табору і керівництва Жовківського району.

В справжньому олімпійському спортивному святі взяли участь понад 180 школярів з різних куточків Львівської області, а також гостями заходу були діти ліцею міста Замость із сусідньої Польщі, котрі відпочивають в «Росинці».

Юнаки та дівчата змагалися у випробуваннях з настільного тенісу, стрітболу; велотріалу; футболу; гри в шашки та в олімпійській вікторині. Кожен з учасників свята мав нагоду спробувати свої можливості й продемонструвати особисті уміння у кількох видах програми.

Неабияке зацікавлення викликало у дітей табору й відкрите інтерв’ю зі спеціальною гостею заходу: майстром спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіонкою світу та Європи, стипендіатом Національного олімпійського комітету України Вікторією Вірт-Гарасимович. Діти мали можливість зблизька поспілкуватися зі спортсменкою, поставити різноманітні запитання і зробити спільні фотографії.

Відтак усі учасники «Олімпійського літа» в «Росинці» отримали велику кількість позитивних емоцій. А переможці та призери спортивної акції отримали сувенірну продукцію від НОК України та подарунки від обласного центру «Спорт для всіх».

Інші новини

ukУкраїнська