“Олімпійський урок” у День фізичної культури та спорту (ВІДЕО)

10/09/2018

Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області провело обласне свято «Олімпійський урок». Спортивно-освітній захід відбувся сьогодні, 8 вересня, у День фізичної культури та спорту на площі біля памятника Івана Франка.

У програмі святкування відбулася розминка з олімпійцем та легкоатлетичні змагання за програмою Ігор Львівщини (Львівський обласний центр фізичного здлров’я населння “Спорт для всіх”) . За участю зіркових гостей, вихованців ДЮСШ, юних спортсменів відбулися показові виступи та майстер-класи з бадмінтону, велотріалу, гірськолижного спорту, дзюдо, карате, санного спорту, скелелазіння, стільби з лука та фехтування.

Почесними гостями заходу стали зірки українського та світового спорту – призери чемпіонатів Світу та Європи та видатні олімпійці Львівщини.  Зокрема серед присутніх відомих спортсменів  були учасники Олімпійський ігор фехтувальниця Ксенія Пантелеєєва, представники стрільби з лука Катя Палеха та Маркіян Івашко, гімнастки Вікторія Ленишин та Віра Передірій, санкарі Олена Стецків, Галина Куречко та Олег Жебецький, гірськолижниці Христина Опьола Подгрушна та Ольга Книш.

Під час урочистого святкування пам’ятні нагороди з рук голови Львівської ОДА Олега Синютки та інших чиновників отримали чимало працівників фізичної культури та спорту, а НОК Львівщини нагородив подарунком нашого відомого лучника Маркіяна Івашка, який встановив світовий рекорд у міксті на відкритому Гран-прі Європи у Софії.

Вручення державної нагороди «Заслужений працівник фізичної культури» Тувакову Аразнепесу;

«Заслужений тренер України» з настільного тенісу – Дідуху Віктору Ігоровичу

Пам’ятні подарунки від Львівської обласної ради отримали:
1. ПРИСТУПА Євген Никодимович – ректор Львівського державного університету фізичної культури
2. РОДАК Степан Михайлович – директор Львівського училища фізичної культури
Грамоти Львівської обласної ради отримали:
1. БРАТЕЙКО Ольга Андріївна – вчитель фізичного виховання Жовківської ЗОШ № 3 І-ІІІ ступеня, тренер з легкої атлетики Жовківської ДЮСШ.
2. ПОПОВИЧ Павло Михайлович – директор СДЮШОР з велоспорту «Медик» м. Дрогобич.
3. БОГДАН Ігор Орестович – старший викладач кафедри фехтування, боксу та національних єдиноборств Львівського державного університету фізичної культури.
4. ЛЮБІЖАНІН Володимир Юрійович – т.в.о. начальника Львівського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».
5. ГЛІБЕНКО Віктор Володимирович – вчитель вільної боротьби Львівського училища фізичної культури.

Почесні грамоти Міністерства молоді та спорту України отримали:
1. СИДОРУК Дмитро Юрійович – голова громадської організації «Спортивна асоціація ветеранів війни «Незламний»», срібний призер «Ігор Нескорених-2017»;
2. КОЗАР Василь Миколайович – головний тренер гандбольного клубу «Галичанка» (Львів), старший тренер відділення гандболу Львівського училища фізичної культури;
3. ФАРТУШНА Наталія Олександрівна – директор Золочівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»»
4. КУЗЬМИЧ Божена Віталіївна – за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту України, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди 28-ї річниці незалежності України (або батько Віталій Петрович)

Подяки відділення НОК України у Львівській області отримали:
1. КЛИМОВИЧ Вадим Володимирович – директор Львівського обласного центру фізичного населення «Спорт для всіх»
2. КОПЕЙКА Мар’яна Володимирівна – начальник відділу молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.

Посвідчення «Майстрів спорту України» отримали:
1. ЗАПАРИНЮК Анастасія Романівна- Майстер спорту України з тенісу
2. ЛУКАШЕВ Георгій Олександрович – Майстер спорту України з плавання
3. РАКОВ Дмитро Сергійович – Майстер спорту України з плавання
4. ПЛЕСКУН Роман Олександрович – Майстер спорту України з кульової стрільби
5. ДОНЧАК Петро Миколайович – Майстер спорту України з легкої атлетики (ураження опорно-рухового апарату)
6. БЕРУАШВІЛІ Софо Паатаєвна – Майстер спорту України з пауерліфтингу (порушення зору).

Сюжет телеканалу ПравдаТУТ

Інші новини

ukУкраїнська