«Динамо» стартує в міжнародній Карпатській лізі сезону-2019

17/01/2019

Цієї п’ятниці, 18 січня, ватерпольне «Динамо» виїздить до Литви. Львівські ватерполісти стартують у міжнародній Карпатській лізі сезону-2019. Отож, перші матчі у новому році для чемпіона України будуть одразу міжнародного масштабу.

У межах Ліги «динамівці» змагатимуться з командами Словаччини (“Хорнетс Кошице”), Польщі («Лодзь»), Литви (“Zaibas” Електренай) та Білорусі (“РЦОП” Мінськ).

Карпатська ліга-2019 матиме п’ять турів, які відбуватимуться у різних країнах. Цікаво, що в межах кожного туру визначатиметься переможець, якого нагороджуватимуть кубком, а вже за сумою п’яти турів з’ясується чемпіон міжнародної Карпатської ліги водного поло.

На перший тур львів’яни відправлять до Литви переважно молодший склад клубу і кількох досвідчених гравців основи.

А з 23 січня динамівці, які входять до збірної команди України, проходитимуть збір у Кам’янському. І вже 29 січня у Харкові національна збірна України, основу якої складатимуть гравці «Динамо», зіграє черговий матч в межах Світової ліги – Україна-Нідерланди. Нагадаємо, що збірна України з водного поло вперше за всю історію свого існування бере участь у Світовій лізі.

Джерело: http://www.noc.lviv.ua

Інші новини

ukУкраїнська