Крістіна Джангобекова здобула подвійну «бронзу» Кубку України з бадмінтону

04/02/2019

Нещодавно у місті Київ завершився Кубок України з бадмінтону, на якому Львівщину представляли спортсмени ДЮСШ 1 та Львівського бадмінтонного клубу. Зокрема, Олександр Чакалов, Роман Алтунян, Ілля Шведов, Владислав Васільєв, Іван Каратник, Крістіна Джангобекова (тренери – Гречанюк Оксана та Іван Каратник).

Найуспішніше виступила Крістіна Джангобекова, яка здобула дві бронзові нагороди в одиночній та парній категорії разом із харків’янкою Дарією Самарчанц. Особливо запеклою для Крістіни видалася півфінальна трисетова гра з майбутньою переможницею турніру – харків’янкою Мариною Ільїнською, яка тривала близько години.

До шістнадцятки кращих бадмінтоністів України в парних категоріях увійшли також львівські спортсмени: Олександр Чакалов, Роман Алтунян та Ілля Шведов, які поступилися у чвертьфіналах майбутнім призерам змагань

Вітаємо Крістіну Джангобекову та її тренерів – Оксану Гречанюк й Івана Каратника із подвійним бронзовим успіхом на Кубку України з бадмінтону.
Львівські бадмінтоністи висловлюють величезну вдячність управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації та керівництву бадмінтонних кортів «Команчеро» за надану можливість якісної підготовки до Кубку України.

Оксана Гречанюк,
старший тренер збірної команди Львівської області з бадмінтону

Інші новини

ukУкраїнська