Львівська «Галичанка» перемогла у першому турі другого етапу чемпіонату України

01/04/2019

Львівські гандболістки зміцнили лідерство у турнірній таблиці

27-29 березня в Ужгороді відбувся другий етап чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону-2018/2019. Змагалися команди групи А – три найсильніші команди, що визначились за підсумками першого етапу – львівська «Галичанка», миколаївський «Реал» та ужгородські «Карпати.

На рахунку «Галичанки» – дві перемоги у двох іграх: спочатку львівська команда обіграла господаря туру – «Карпати» – 27:26, а потім – миколаївський «Реал» – 22:17.  Однією перемогою відзначився  й ужгородський колектив, здолавши гостей з Миколаєва: «Карпати» – «Реал» – 22:17

Львів’янки відірвалися у турнірній таблиці на 10 очок і збільшили свої шанси обійтися без раунду плей-офф. Адже, як ми вже повідомляли,  якщо після завершення всіх турів  різниця в очках між командами, що зайняли перше і друге місця, складе 5 очок і менше, то для визначення чемпіона України між ними відбудеться серія ігор до двох перемог по системі «плей-офф».

Поточна турнірна таблиця (група А):

  1. «Галичанка» Львів – 39 оч. (22 гри)
  2. Реал Миколаїв – 29 оч. (22 гри)
  3. «Карпати» Ужгород – 26 оч. (20 ігор)

Наступний тур прийматиме «Реал» (місце і дати уточнюються), а завершальний тур чемпіонату відбудеться у Львові 24-26 квітня.

Інші новини

ukУкраїнська