Павло Коростильов – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками березня

02/04/2019

Виконком відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області визначив найкращого спортсмена місяця за підсумками виступів у березні 2019 року. Більшістю голосів березневим лауреатом  обрано Павла Коростильова.

Це почесне звання Павло здобув завдяки успішним виступам на чемпіонаті Європи з кульової стрільби (Осієк, Хорватія), де у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет) посів 1 особисте місце та 2 командне.

Відповідно Сергій Коростильов, який є  Заслуженим тренером України з кульової стрільби та змалку тренує Павла, став найкращим тренером місяця. Додамо, що 1 квітня Сергій Коростильов відзначив своє 60-річчя, отож, до подарунків та квітів на честь ювілею матиме ще й таку вагому відзнаку.

Павло Коростильов вже всьоме отримує титул «Найкращий спортсмен місяця», а також був визнаний найкращим спортсменом Львівщини  2018 року.

Довідково.

Павло Коростильов  народився 5 листопада 1997 року у Львові. Заслужений майстер спорту України, чемпіон ІІ Юнацьких Олімпійських Ігор, багаторазовий чемпіон світу та Європи серед чоловіків, рекордсмен світу серед юніорів, учасник Олімпійських ігор 2016 року та перший серед усіх українських спортсменів, хто виборов ліцензію на літні Олімпійські ігри 2020 року. Студент КЗ ЛОР «Львівське училище фізичної культури».  Представляє Збройні сили України.

Місце, дату і час проведення церемонії нагородження буде повідомлено додатково.

Наталія Васьо, прес-служба http://www.noc.lviv.ua 

Інші новини

ukУкраїнська