Школярі Львівщини стануть героями телевізійного проекту “Шкільні батли”

12/04/2019

Вчора, 12 квітня, у Львові стартував запис третього сезону спортивно-інтелектуального проекту «Шкільні батли», який вже з початку травня можна буде побачити на телеекранах.

Спортивно-енергійно-бешкетно-інтелектуально-дитячий проект, як характеризують його автори, організований відділенням Національного Олімпійського комітету України у Львівській області та ТРК «Перший Західний» у тісній співпраці з обласною радою.

Проект «Шкільні батли» дебютував торік, у 2018 році відбулося два його сезони.  Дебют виявився вдалим – проект отримав спеціальну відзнаку Національного олімпійського комітету України у номінації “Найкраща циклічна спортивна телепрограмма-2018”, а також був визнаний найкращою циклічною спортивною телепрограмою на Львівщині у 2018 році.

Метою проекту є формування у школярів навичок культури здорового способу життя, активного дозвілля, залучення їх до занять фізичною культурою та спортом.

Ольга Цап, директор «Першого Західного»: «На телебаченні мізер реально розвиткового, інтелектуального дитячого контенту, програм, які б пропагували здоровий спосіб життя, спорт, які б залучали до занять корисними справами, натомість відволікаючи від віртуальних розваг, планшетів і просто мультфільмів. Ми покажемо вам, якими є насправді наші діти! Вони спритні, розумні, прудкі і винахідливі!».

Участь у третьому сезоні братимуть 10 шкіл з районів та міст Львівської області: СЗШ №1 м.Радехів, СЗШ №2 м.Золочів, СЗШ №14 м. Дрогобич,  Гірненський ЗНЗ І-ІІІст.-ДНЗ Стрийського р-ну, СЗШ №1 м. Трускавець, СЗШ№10 м.Самбір, ЗЗСШ–ліцей с.Стрілки Старосамбірського  р-ну, Городоцький НВК №5 Городоцького р-ну, НВК м. Судова Вишня, Мостиське ОТГ.

Щотижня 2 команди змагатимуться між собою, переможець отримуватиме у подарунок тенісний стіл для свого навчального закладу. Родзинка “Шкільних батлів”  у тому, що тут не буде переможених! Адже, по-перше, спорт – це завжди модно і здорово, а, по-друге, навіть ті команди, яка поступляться у двобоях отримають у подарунок спортивний інвентар  для школи. Три команди, які наберуть найбільше балів, потраплять до фіналу, де їх чекатиме завзята боротьба і, звичайно, супер приз.

У програму «Шкільні батли» за принципом Всеукраїнського заходу НОК України «Олімпійське лелеченя» входитиме: презентація команди, спортивні естафети, інтелектуальний конкурс та конкурс капітанів.

Підтримувати та надихати шкільні команди на перемогу будуть зіркові особистості – гравці найвідоміших команд Львівщини з різних видів спорту. Так, наприклад, у першому випуску третього сезону школярі СЗШ №1 м.Радехів та СЗШ №2 м.Золочів змагатимуться за підтримки двох гравців  «Галичанки» –  капітана та воротаря, найкращої команди України, яка є  чотириразовим чемпіоном  України серед жіночих команд Суперліги, переможцем міжнародної Балтійської ліги, дворазовим володарем Кубка України, триразовим володарем Суперкубка України.

Отож, очікуйте випуск третього сезону найкрутішого спортивного підліткового шоу з 4 травня на ТРК «Перший Західний»!

Інші новини

ukУкраїнська