Львівський Лемберг – новий чемпіон України з флорболу

23/04/2019

20-21 квітня у Києві відбувся плей-офф чемпіонату України з флорболу серед чоловічих команд Вищої Ліги, в межах якого змагалися  КФК (м.Київ), Янтар (м.Новояворівськ), Скала (м.Мелітополь) та Лемберг (м.Львів).

У півфінальному матчі наші леви зійшлися з киянами! Наприкінці першого тайму спостерігалася повна перевага КФК – 6:1. Але Лемберг без бою здаватися не збирався: з другого тайму почав активно наздоганяти і зрівняв рахунок на останніх секундах третього тайму  10:10. Золотий гол в овертаймі від Корецького Мар’яна вивів команду у фінал.

У фінальному матчі на Лемберг чекав чинний чемпіон України – мелітопольська Скала. Проте леви були налаштовані лише на перемогу! З перших хвилин показали, хто  господар на майданчику, і у такому ритмі довели матч до переможного кінця з рахунком 8:4. Отак, львівський клуб Лемберг став новим чемпіоном України з флорболу.

Лемберг 2 підтримав старшу команду і також здобув чемпіонство у своїй Першій лізі.

Серед команд Першої ліги були представлені Байтерс (м.Полтава), Запоріжжя (м.Запоріжжя), Лемберг- 2 (м.Львів) та Айсберг (м.Луцьк). Важко було передбачити результати їх ігор,адже кожна команда – гідна фіналу. Однак перший ігровий день вивів до фіналу Айсберг та Лемберг 2. Лембергу максимально вдалось налаштуватись на гру і диктувати свої правила на майданчику. Як результат, луцький Айсберг  у фіналі поступився левам з рахунком 5:3 та став срібним призером. А Лемберг привіз додому заслужене золото!

Інші новини

ukУкраїнська