Олімпійська рада Львівщини привітала з ювілеєм український спортивний клуб з Великобританії

19/07/2019

Нещодавно українська громада Гаддерлсфільда (Велика Британія) відзначила 30-річчя волейбольної команди місцевого українського спортивного клубу.

Вітального листа від імені відділення Національного Олімпійського комітету України у Львівській області та від усієї спортової і волейбольної громади Львівщини підписали голова відділення НОК України у Львівській області,член НОК України Юрій Турянський, голова регіонального відділення Олімпійської Академії України, член комісії НОК України «Закордонне українство»Оксана Вацеба та президент Львівської обласної федерації волейболу, член виконкому Федерації волейболу України, проректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Володимир Левків.

Маючи унікальну нагоду побажати чудового українського волейбольного свята й привітати шанувальників українського спорту й, зокрема, волейболу у Великій Британії, у вітальному листі наголошено, що Львівщина, як і загалом уся Україна вболіває й за щасливу долю своїх земляків – українців, які чисельно представлені по усьому світу, в т.ч. у сильній українській громаді Великої Британії. При цьому було запропоновано встановити дружню взаємну співпрацю з активною спортовою громадою Гаддерлсфільду для координації взаємин.

Коли українці разом – тоді країни зможуть пишатися своїми громадянами й відтак спортовими і життєвими успіхами!

Інші новини

ukУкраїнська