Команда Lviv Sparks здобула срібло на Всеукраїнському фестивалі пляжних видів спорту в Одесі

22/08/2019

Минулими вихідними в Центрі пляжних видів спорту в Одесі відбулися “Ukrainian Beach Games-2019”, які організував Спортивний комітет України. Участь у цих змаганнях взяли дві сотні спортсменів, які представляли пляжний футбол, пляжний волейбол, пляжний гандбол, пляжний бадмінтон, пляжний алтимат, футволей, пляжний бейсбол і пляжний чирлідинг. Саме в останньому виді відзначилася львівська команда Lviv Sparks, поступившись тільки киянкам з команди Dancing Queens. Керівник львівських дівчат Адріана Борецька поділилася з сайтом відділення враженнями від участі у фестивалі.

– Адріано, наскільки задоволені своїм другим місцем? Чи могли здобути перше місце і чого для цього забракло?
– Друге місце – не добре і не погано. Звісно ж, боролися за перше місце. Якістю нашого виступу задоволені відсотків на 90. Були моменти, які можна було б зробити і краще – напевно, давалася взнаки втома. Напередодні ми брали участь у фестивалі Junior-Z у Львові, звідти одразу в дорогу і одразу ж на змагання.

Одеса – спека, гарячий пісок, невиспаність – це був ще той виклик. Проте атмосфера на змаганні відкрила друге дихання. Загалом результатом задоволені, але прагнення до кращого завжди беруть верх.

 

– Хто складав найбільшу конкуренцію?
– Основними конкурентами були дівчата з Одеси – досить сильна команда з удвічі більшою кількістю учасників, ніж у нас, що давало їм значну перевагу. Проте, обійшла нас інша команда – команда мам дівчаток-чирлідерш з Києва, команда яка зачарувала суддів своєю завзятістю.

– Представте вашу команду. Які попередні досягнення і яка мета існування команди?
– Нашій команді декілька днів тому виповнилося лише пів року. Раніше я була керівником групи підтримки львівської команди з американського футболу Lviv Lions. Проте, після перебудов у менеджменті команди я покинула її та створила окремий колектив, зібравши нових дівчат. Це був для нас виклик, оскільки ми були самі по собі, і розуміли, що тільки від нас залежить, наскільки далеко ми можемо зайти. Але, як показують результати, ми йдемо у правильному напрямку. Крім Одеси, ми уже встигли здобути перше місце на чемпіонаті Urban Dance у Львові, та виступити на різноманітних подіях. Попереду багато планів розвивати команду, брати участь у нових львівських та всеукраїнських змаганнях, розширювати кількісний склад учасниць.

– Розкажіть загалом про Всеукраїнський фестиваль пляжних видів спорту в Одесі. Які враження залишились? Чи виступали там ще львів’яни?
– Загалом враження неймовірні. Концепція змагань надзвчайно атмосферна: літо, сонце, море, пісок, різні види спорту, представники різних міст і навіть різних країн. Це був також свого роду виклик – адже танцювати на розпеченому сонцем піску – ще та задача! Але враженнями зарядились надовго. Будемо сподіватися, що чемпіонат набуватиме масштабності і надалі буде ще більше команд-учасників. Ми були єдиними представниками зі Львова і вважаємо, що гідно представили наше місто. Плануємо обов’язково приїхати наступного року, адже такий формат змагань не може залишити байдужим.

Василь ТАНКЕВИЧ, Юрій ТУРЯНСЬКИЙ

Інші новини

ukУкраїнська