У Самбірському педагогічному коледжі відбувся відкритий Олімпійський урок

16/09/2019

Нещодавно, Самбірський педагогічний коледж відвідали зіркові спортсмени Львівщини. В межах святкування Дня фізичної культури та спорту в України для студентів провели відкритий Олімпійський урок.

Вже традиційно так склалось, що спортивний захід завжди розпочинається розминкою з олімпійцем – проект НОК України #DoLikeOlympians.

Поруч з відомими спортсменами – заслуженим майстром спорту України з карате Станіславом Горуною, учасниками зимових Олімпійських ігор, майстрами спорту з гірськолижного спорту Дмитром Мицаком та Христиною Опьола-Подгрушною вихованці коледжу активно долучились до розминки після якої на них чекав ще професійний майстер клас  від гостей.

Розділившись на команди, Станіслав та Дмитро разом зі студентами зіграли ще й у баскетбол. Кожен з учасників спортивного заходу отримав гарний настрій, позитивні емоції та  подарунки від НОК України. На згадку ще й скористались корисними порадами від спортсменів та спільним фото.

Для бібліотечного фонду коледжу були передані нові видання Олімпійської літератури в межах проекту НОК України “Олімпійська книга”

Наступний захід відбудеться уже в бібліотеці коледжу.

Інші новини

ukУкраїнська