У Львові відбулось спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні

16/09/2019

Саме у День фізичної культури та спорту в України, Львів був насиченим на масові заходи та спортивні події.

У центрі міста відбувались фінальні змагання зі стрільби з лука “Золота осінь”, декілька спортивних локацій розташувались у парках та скверах, а основний захід “Олімпійський урок” відбувся спільно з ТРЦ “Victoria Gardens” саме на паркінгу одного з найбільших торгово-розважальних центрів міста.

На початку Олімпійського уроку вже традиційно розминка з олімпійцем, яку цього разу любязно провела учасниця Олімпійських ігор, майстер спорту України міжнародного класу з гімнастики художньої Віра Передерій та лучниця Настя Дмитренко. Відбулись й майстер класи від олімпійців Львіщини з санного спорту – Олени Смаги, Антона Дукача, Ігора Стахіва, Андрія Лисецького. Ази з бадмінтону, баскетболу та тенісу настільного показали вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Легкоатлетичні забіги на різні дистанції для 300 дітей різних вікових груп, які попередньо зареєстувались, були організовані саме ТРЦ “Victoria Gardens”.

Жодна дитина не залишилась без подарунків, адже завдяки спільним зусиллям та  партнерам заходу свято відбулось надзвичайно спортивним, радісним, і позитивним.

Фотозвіт за посиланням https://www.facebook.com/pg/vnoclviv/photos/?tab=album&album_id=2411671465536978 

Інші новини

ukУкраїнська