Андрій Тишковець став бронзовим призером 40-го міжнародного турніру з боксу класу “А” “Tammer Tournament” у Фінляндії

23/11/2019

Сьогодні, 23 листопада, в Тампере (Фінляндія) відбуваються півфінальні бої на міжнародному турнірі з боксу класу “А” “Tammer Tournament”. Обидва львівські боксери вже припинили свої виступи на турнірі. Андрій Тишковець (до 52 кг) сьогодні поступився бронзовому призеру І Європейських ігор 2015 року, учаснику Олімпійських ігор 2016 року з Німеччини Тоуба Гамза. Незважаючи на поразку у півфіналі, Андрій став володарем бронзової медалі престижного турніру найвищої категорії.

– Суперник був непростий, – розповів сайту відділення НОК України у Львівській області Андрій Тишковець. – Треба було більше працювати серійно. В деяких моментах він мене перегравав, в деяких я його. В загальному бій вийшов хороший, судді віддали перемогу з рахунком 29:28 моєму супернику.

А вчора, у чвертьфіналі, зазнав поразки львівський надважковаговик Олександр Гриців, який мінімально поступився з рахунком срібному призерові ІІ Європейських ігор 2019 року Мураду Алієву з Франції.

– Бій Олександра Гриціва з французом, фіналістом Європейських ігор вийшов дуже напружений бій, – прокоментував Андрій Тишковець. – Олександр поступився з рахунком 2:3, але як на мене він був кращий, зіграв статус французького боксера.

Довідка відділення НОК України у Львівській області. “Tammer Tournament” – всесвітньо відомий боксерський турнір найвищої категорії, який має репутацію одного з найповажніших турнірів з боксу в олімпійському стилі. Турнір бере початок з 1977 року і проводиться щорічно, окрім 1981, 1983 і 2000 років, коли Тампере приймав чемпіонати Європи або світу серед чоловіків. Протягом своєї історії “Tammer Tournament” приймав команди з понад 80 країн. Свого часу участь у турнірі брали Майк Тайсон, Оскар Де Ла Хойя, Люк Кемпбелл та ін.

Інші новини

ukУкраїнська