Сучасне п’ятиборство: 2020 року у Львові планується проведення етапу світового туру

29/11/2019

У Києві під головуванням президента ФСПУ Ігоря Паніна відбулось засідання Президії Федерації сучасного п’ятиборства України. Під час виступу Ігор Панін проаналізував підсумки діяльності у 2019 році. За його словами, Федерація працювала стабільно, спортсмени брали участь у змаганнях різного рівня, реалізовувалися міжнародні проекти:

«Незважаючи на проведену роботу, на жаль, не вдалося повною мірою розкрити можливості наших спортсменів та здобути ліцензії на Олімпійські ігри-2020, які відбудуться в Токіо. Саме тому, основним завданням наступного року – буде підготовка та здобуття олімпійських ліценцій національною збірною. І відповідно усі зусилля будуть спрямовані на досягнення цього ключового завдання».

У ході засідання було заслухано звіти Державного тренера з сучасного п’ятиборства Костянтина Лавренчука, головного тренера збірної команди України Юрія Мерщія, голів комісій суддів, спорту ветеранів, атлетів, тощо. Було затверджено списки спортсменів збірних команд та систему відбору спортсменів на 2020 рік.

З інформацією про підсумки проведення змагань «Лазер-ран сіті тур-2019» виступив відповідальний секретар ФСПУ Валентин Борознін. Він зазначив, зокрема, що рівень проведення змагань, які цього року відбулися у Києві, Житомирі, Львові, Дніпрі та Харкові було високо оцінено керівництвом UIPM. ФСПУ було передано сучасне лазерне обладнання, яке передане спортивним школам України. Наступного року планується проведення етапів світового туру в Києві, Київській області, Львові, Житомирі та на Донеччині.

Федерація сучасного п’ятиборства України

Інші новини

ukУкраїнська