Андрій Городецький гарантував собі медаль 62-го міжнародного турніру з боксу в Сербії

29/11/2019

З 28 до 30 листопада в передмісті Белграда (Сербія) відбувається 62-й міжнародний турнір з боксу серед чоловіків “Golden Glove”. Участь у турнірі беруть два представники Львівщини – бронзові призери останнього чемпіонату України, який відбувся у вересні в Маріуполі, Назар Куротчин (до 52 кг) та Андрій Городецький (понад 91 кг).

Вчора, 28 листопада, надважковаговик Андрій Городецький у чвертьфіналі зустрівся з учасником двох Олімпійських ігор, переможцем Всеафриканських ігор (2011) Шуайбом Булудінатом з Алжиру.

– Два раунди Андрій перегравав суперника, – прокоментував для сайту відділення НОК у Львівській області тренер Городецького Андрій Сальва. – Де треба було, бив, де потрібно було – притискався або бив назустріч. А третій раунд я б сказав він боксував у своє задоволення і вийшло краще, ніж у перших двох. Відтак здобув перемогу за одностайним рішенням суддів.

Перемога гарантувала Андрієві Городецькому здобуття щонайменше бронзової медалі. Сьогодні він спробує вийти у фінал. Суперник – досвідчений серб Владан Бабіч. У чвертьфіналі ІІ Європейських ігор 2019 року у Мінську він поступився нашому Віктору Вихристу. На його рахунку також 3 професійні бої (усі виграв нокаутом).

Натомість Назар Куротчин вчора поступився Габріелю Шіопу з Румунії і покинув турнір.

Інші новини

ukУкраїнська