Андрій Городецький здобув “бронзу” на міжнародному турнірі з боксу в Сербії. Шестеро українців – у фіналах!

30/11/2019

В передмісті Белграда Панчево (Сербія) підходить до завершення 62-й міжнародний турнір з боксу серед чоловіків “Golden Glove”. Сьогодні – день фіналів, у яких не будуть представлені львівські боксери.

Вчора, 29 листопада, надважковаговик Андрій Городецький у півфіналі поступився досвідченому сербському боксерові Владану Бабічу, за плечима якого є навіть три професійні бої (усі виграв нокаутом). У фіналі Бабіч зустрінеться з ще одним українцем Віктором Вихристом, якому цього року поступився у чвертьфіналі ІІ Європейських ігор в Мінську.

Попри поразку у півфінальному поєдинку, вихованець тренера Андрія Сальви повертається додому з бронзовою медаллю. Інший представник Львівщини Назар Куротчин поступився у чвертьфіналі Габріелю Шіопу з Румунії і не потрапив у медальний залік.

Загалом шестеро українців пробилися у фінали. Окрім згаданого Вихриста з Кременчука, сьогодні поборються за “золото” Олег Чулячеєв (до 57 кг, Бердичів), Віктор Петров (до 69 кг, група А, Хмельницький), Максим Пилипець (до 69 кг, група В, Бахмут-Білицьке), Сергій Горсков і Роберт Мартон (до 91 кг, обидва – Харків).

Інші новини

ukУкраїнська