Дев’ятеро “Галицьких Левів” вперше одягнули джерсі з гербом України

05/01/2020

З 3 до 5 січня в Києві збірна команда України з хокею U-16 (гравці 2004 року народження) провела навчально-тренувальний збір, в рамках якого зіграла два товариські матчі з білоруською командою “Динамо-Мінськ”.

Тренер збірної команди України U16 Дмитро Гнітько викликав на збір 42 юних хокеїстів, серед яких – 9 гравців ХК “Галицькі Леви” (Новояворівськ): Максим Ганута, Клим Лисак, Арсен Олійник, Денис Мельник, Ігор Ніколаєвич, Михайло Ковальчук, Іван Шамардін, Вадим Котляр і Семен Березін.

Обидва матчі завершились перемогою гостей – 2:1 і 4:1.

“Я знаю багатьох хлопців з команди, слідкую за їх грою, – прокоментував поразку команди Дмитро Гнітько сайту Федерації хокею України. – Ще від початку збору ми сказали, що немає окремо “Галицьких Левів”, “Крижинки”, “Соколу” і так далі, є тільки збірна команда U-16. Тренерський штаб спостерігав за гравцями і атмосфера була хорошою: хокеїсти спілкувалися між собою, сміялися. Хоча перше тренування вийшло дещо напруженим. Вони хвилювалися, боялися. Але ми, у свою чергу, намагалися поговорити, пояснити. Про результати ще рано говорити. Вони ще діти, які вже наближаються до юніорів”.

Інші новини

ukУкраїнська