Львів’яни перервали медальну традицію на етапах Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї

15/02/2020

П’ятеро львівських каратистів учора і сьогодні змагалися на другому етапі престижної серії змагань з карате – Прем’єр-Ліги Karate1 2020 в Дубаї. Лише лідери команди – Станіслав Горуна (чоловіче куміте до 75 кг) і Галина Мельник (жіноче куміте до 68 кг) – виграли окремі поєдинки на цьому етапі, проте до медалей так і не добралися.

Як вже повідомляв сайт відділення НОК України у Львівській області, вчора лише одного переможного поєдинку забракло Станіславу Горуні (чоловіче куміте до 75 кг) щоби пробитися до “бронзового фіналу”. Наш титулований каратист розпочав шлях на змаганнях з другого раунду, в якому переміг іранця, далі пройшов серба, після чого поступився італійцеві Луїджі Буса – другому номеру олімпійського рейтингу у вазі до 75 кг. Суперник пробився до фіналу, а Станіслав Горуна отримав шанс через втішний поєдинок вийти до “бронзового фіналу”. Не склалося – мінімально (3:4) поступився єгиптянину.

Також учора інші представники Львівщини – Катерина Крива (жіноче куміте до 50 кг) та Олег Філіпович (чоловіче куміте до 60 кг) – покинули турнір уже після стартових поєдинків. Минулорічна срібна призерка Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї Катерина Крива програла хорватці, а Олег Філіпович – казаху.

Сьогодні на татамі виходили Діана Шостак (жіноче куміте до 61 кг) і згадана вже Галина Мельник. Діана поступилася вже на старті змагань суперниці зі Швеції, а Галина спершу перемогла датчанку, а потім програла туркені.

Додамо, що елітна серія турнірів Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї бере початок з 2016 року. А збірна України виступає в цьому місті, починаючи з 2017 року. За цей час встановилася добра традиція – щоразу львівські каратисти поверталися додому з медалями. Цьоріч традицію було перервано.

Інші новини

ukУкраїнська