Соломія Братейко пробилася до 1/8 фіналу на чемпіонаті Європи U-21 з настільного тенісу в Хорватії

06/03/2020

У хорватському місті Вараждин триває молодіжний чемпіонат Європи з настільного тенісу (до 21 року). Львів’янка Соломія Братейко сьогодні у фантастичному матчі перемогла польку Катажину Венгжин і з другого місця в групі А пробилася до 1/8 фіналу.

Другий груповий етап розпочався вчора. Вихованка паралімпійського чемпіона Віктора Дідуха спершу перемогла француженку Лейлі Мостафаві (4:2), а потім поступилася першій сіяній Андреа Драгоман з Румунії – 0:4. Сьогодні у матчі за друге місце в групі українка зустрілася з полькою Катажиною Венгжин і здобула перемогу у неймовірно драматичному матчі з рахунком – 4:3. В четвертій партії Соломія змарнувала 3 матчболи і суперниця скоротила відставання по партіях до 2:3, потім зрівняла до 3:3, а у вирішальному сеті вела 6:2. Проте Соломія проявила залізний характер і здобула перемогу 11:7 у сеті і в матчі загалом.

Додамо, що львівська тенісистка на першому груповому етапі стала переможницею групи 2, вигравши у суперниць зі Словаччини (4:2) і Португалії (4:0).

Сьогодні ж Соломія Братейко в парі з хорваткою Андреа Павловіч позмагається за вихід в 1/4 фіналу у матчі проти французького дуету.

Інші новини

ukУкраїнська