“Срібло” серед еліти і “золото” в категорії U23: Софія Прийма підтвердила свій клас на чемпіонаті України з акватлону

07/07/2020

Як ми вже повідомляли, 5 липня у містечку Сухолуччя, що під Києвом, відбувся чемпіонат України з триатлону, на якому срібну медаль здобула олімпійська надія Львівщини, 22-річна Софія Прийма. Учора, 6 липня, там же відбувся чемпіонат України з акватлону (плавання на 1 км і біг на 5 км).

Львівська триатлетка у впертій боротьбі зуміла знову стати срібною медалісткою у змаганні елітних спортсменів, поступившись учасниці трьох Олімпіад, досвідченій і титулованій житомирянці Юлії Єлістратовій 20 секундами. Також показаний результат дозволив Софії стати чемпіонкою України у категорії до 23 років.

“По дистанції було щось схоже, як першого дня в триатлоні, – прокоментувала Софія Прийма для сайту відділення НОК України у Львівській області. – На плаванні я перебувала в лідируючій групі, також вийшла другою з води. А от на бігу ситуація склалась зовсім інша. На першому колі дуже відчувалась індивідуальна робота на триатлоні попереднього дня, тому сил було не так багато. Але старалась втримати біговий темп, який взяла спочатку. По ходу бігового етапу дівчата мене наздогнали і я вже опинилась на 5-й позиції. Але до останнього не здавалась і на останньому колі виклалась на повну, почала наздоганяти дівчат і на останніх 500 метрах вдалося випередити своїх конкуренток і забігати на фінішну пряму вже другою після Юлії Єлістратової, яка лідирувала впродовж усієї дистанції. Конкуренція була доволі серйозна, тому своїм результатом я задоволена”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія ПРИЙМА: “Для мене честь виступати зі спортсменами такого рівня, як Юлія Єлістратова, і мотивація для подальшої роботи”

Інші новини

ukУкраїнська