Олімпійський куточок для Мостиської ДЮСШ!

07/04/2021

У межах проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський куточок», з ініціативи Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, Мостиській Дитячо-юнацькій спортивній школі було передано унікальну літературу на олімпійську та спортивну тематику для їхніх вихованців.
Це передання відбулося під час офіційного візиту голови Відділення НОК України Юрія Івановича Турянського до Мостиської міської ради та підписання угоди про взаємодію та партнерство між Відділенням НОК у Львівській області та Мостиської міської громади за участі міської голови міста Пельц Мирослави Степанівни, директора Мостиської Дитячо-юнацької спортивної школи Євгена Склярова та тренера місцевої футбольної команди Андрія Шагала.
«На сьогодні в нашій школі займається 170 учнів у трьох відділеннях: футбол, бокс та волейбол. Раніше ще був теніс та шахи. Звичайно, найпопулярнішим є футбол, а найкращі результати, мабуть, у боксі. Наші вихованці, виборюючи на місцевих чемпіонатах перемоги, їдуть у складі збірних області на Чемпіонати України. До прикладу, Андріана Кутович їздила у складі боксерської збірної області на Чемпіонат в Ужгород, де посіла високе 5 місце і виконала норматив Кандидата у майстри спорту. Також нещодавно у волейболі зробили змогу тренуватися не лише дівчатам, але знайшли тренера і створили і чоловічу команду. Ми працюємо, розвиваємося і раді, що наші майбутні чемпіони матимуть можливість вивчати історію олімпійського руху та його цінностей не тільки фізично, а й інтелектуально», – поділився директор Мостиської ДЮСШ Євген Скляров. Також він додав, що від початку року вихованці ДЮСШ взяли участь у 28 змаганнях та чемпіонатах з різних видів спорту, де посідали призові місця. «У нас є велике бажання для занять спортом, але, на жаль, не маємо своєї власної бази, де можна було б займатися. Тому раді, що хоча б поповнилася наша власна бібліотека завдяки вашому візиту!», – додав він.

Інші новини

ukУкраїнська