У Львові відбувся ІІ відкритий Кубок федерації боксу міста Львова

31/05/2021

Вже вдруге у Львові на європейській площі, що на вул. Щирецькій, 36, відбулися міжнародні змагання, які минулого року започаткував срібний призер Олімпійських ігор 2000 року у Сіднеї, відомий боксер – Андрій Котельник. Серед організаторів турніру – Відділення НОК України у Львівській області.
В рамках змагань – 10 боїв за участю кращих спортсменів Академії боксу Андрія Котельника та спортсменів із Молдови. А центральною подією боксерського вечора став поєдинок представника Академії боксу Андрія Котельника, майстра спорту України Майка “Озброєного” Стіценка з Одещини проти Олексія Козелюка з Хмельницького у ваговій категорії до 63,5 кілограмів, який завершився бойовою нічиєю.
ІІ Відкритий Кубок Федерації боксу міста Львова відвідали багато відомих боксерів та спортсменів, серед яких: екс-чемпіон світу з профі-боксу Сергій Дзінзірук, найкращий тренер з боксу у світі 2011 року, куратор тренерів Академії боксу Андрія Котельника, особистий тренер легендарного боксера Андрія Котельника Дмитро Сосновський, голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, Почесний президент Федерації боксу міста Львова, голова ЛОДА Максим Козицький, директор Львівського фахового коледжу спорту Степан Родак, начальник Управління спорту Львова Антон Нікулін, начальник Управління молоді та спорту ЛОДА Роман Хім’як, керівники профільних спортивних управлінь міста та області, депутати міської та обласної ради, бізнес-еліта нашого краю.

Увесь захід у світлинах Василини Чіх за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1Y0_6T1xsZAfUC4Hz3XQrGBvsrTKDpiLx?usp=sharing

 

Інші новини

ukУкраїнська