На Львівщині підписано ще одну угоду з територіальною громадою!

04/06/2021

4 червня голова Відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського підписав меморандум про взаємодію та партнерство із Давидівським сільким головою Володимиром Керницьким.
Урочисте підписання угоди відбулося у с. Пасіки-Зубрицькі за присутності триразової учасниці Олімпійських ігор, борчині вільного стилю Юлії Ткач, директорки КЗ «Центр надання адміністративних послуг Давидівської сільської ради» Наталії Подвірної, директорки КЗ «Публічна бібліотека села Давидів» Віри Вергун, прес-секртаря Відділення НОК України у Львівській області Василини Чіх.
Уклавши меморандум, сторони обговорили суттєвість такої співпраці та окреслили спільні плани вже на найближче майбутнє. Голова Відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський наголосив на тому, що дуже важливо об’єднувати зусилля задля розвитку масової фізичної культури та спорту, залучати різні групи населення до ведення здорового способу життя та пропагувати олімпійські цінності, примножувати спортивні традиції.
Окрім цього, через голову Давивідської сільської ради, громаді було передано олімпійський прапор.
Нагадаємо, що це вже п’ята угода Відділення НОК України у Львівській області з територіальними громадами в межах реалізації національної реформи децентралізації й на підставі Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Національним олімпійським комітетом України, що було підписано наприкінці листопада 2020 року в столиці України за участю С. Бубки та О. Корінного. Попередньо подібні угоди було підписано із Трускавецькою, Мостиською, Дрогобицькою та Стрийською ТГ.

Інші новини

ukУкраїнська