Чергове підписання меморандуму про співпрацю на Львівщині!

12/08/2021

В межах реалізації національної реформи децентралізації й на підставі Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» та Національним олімпійським комітетом України, що було підписано наприкінці листопада 2020 року в столиці України за участю С. Бубки та О. Корінного, Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області продовжує підписувати меморандуми про партнерство. Цього разу таку угоду зробили тристоронньою: між регіональним олімпійським осередком, Асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини» та Жовківською територіальною громадою.

Урочисте підписання відбулося у дитячому таборі «Росинка», що на території громади. На заході були присутні: голова Відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський; голова обласного осередку Олімпійської академії України Оксана Вацеба; перший заступник регіонального олімпійського осередку, перший заступник директора стадіону «Арена Львів» Юрій Майборода; виконавчий директор Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Андрій Якимів; виконавчий директор Відділення НОК України у Львівській області Василина Чіх; стипендіат регіонального відділення, член національних збірних команд України з двох видів спорту: хокею на льоду та регбі-7, Наталія Козачук; провідний професіонал Львівського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Павло Лесько; менеджер з організації заходів Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Данило Сороковий; начальник відділу культури, молоді та спорту Жовківщини Остап Голінка; провідний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Жовківщини Андріан Керницький; депутат Жовківської міської ради Богдан Скоропад; директор дитячого табору «Росинка» Лука Павлюк та ін.
Як зазначив Юрій Турянський, львівський регіональний олімпійський осередок вбачає успішний подальший розвиток спорту саме у тісній співпраці із територіальними громадами. При цьому упродовж цього півріччя вже підписано низку угод про співпрацю з територіальними громадами Львівщини й Відділення надалі продовжуватиме таку роботу.
У дуже позитивній атмосфері та гарному настрої, серед соснового лісу та за присутності ще більше півтори сотні дітей, Жовківській територіальній громаді було урочисто передано олімпійській прапор, розгорнувши який, зробили спільну фотографію.




Інші новини

ukУкраїнська