ЮЛІЯ ГОРОДНА – ЧЕМПІОНКА УКРАЇНИ З ЛІТНЬОГО БІАТЛОНУ СЕРЕД ЮНІОРОК! ВОНА ВІДІБРАЛАСЬ НА ЧЕМПІОНАТ СВІТУ

13/08/2021

В Чернігові добігає кінця чемпіонат України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок, присвячений 30-й річниці Незалежності України. Вчора, 12 серпня, чемпіонкою України у гонці переслідування стала 20-річна представниця Львівщини Юлія Городна.

10 км вихованка Львівського обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту м.Новояворівська подолала за 32:49,05 і майже на хвилину випередила Ганну Скрипко з Чернігова, яка фінішувала другою.

Для старшої із сестер Городних це була друга медаль цього чемпіонату України. 10 серпня вона стала віцечемпіонкою у супер-спринті, поступившись 17,6 секундами Любові Кип’яченковій з Харкова. Також Юлія фінішувала п’ятою у спринті – ця гонка відбулася 11 серпня.

Чемпіонат України, який завершиться 14 серпня змішаною естафетою, є відбірковим на чемпіонат світу з літнього біатлону. За підсумками гонок, що відбулися, тренерський штаб збірної визначився зі складом юніорської команди. У ньому серед шести українок є і наша Юлія Городна. Світова першість розпочнеться 26 серпня у чеському Нове-Место. Там змагатимуться як юніори, так і дорослі.

Світлини Біатлон майбутнього

ukУкраїнська